Belltall celebra aquest dissabte la VI Festa de l'All centrada en el safrà

Aquest dissabte, 2 d'agost, es celebra la VI Festa de l'All a Belltall que aquest any ha recuperat l'esmorzar popular, a les 10 del matí, que l'any passat no es va realitzar. A part d'aquest esmorzar, dins del marc de la VI festa de l'all de Belltall, es vol presentar el conreu del safrà. Un conreu poc extens a la Conca de Barberà però que amb les condicions agroclimàtiques i socials de la comarca té un cert potencial de desenvolupament. L'objectiu de la jornada és donar una pinzellada del conreu del safrà així com difondre experiències productives i de comercialització d'aquest producte.

Així, a l'esmorzar popular amb productes de proximitat i pa torrat amb all de Belltall seguirà la presentació de la Jornada a càrrec d'Anton Ballvé, director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a Tarragona. A les 11 del matí, es farà a la Biblioteca del Casal Municipal la xerrada sobre "El conreu del safrà", a càrrec de Roser Cristóbal, tècnica del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. Seguirà, a tres quarts de 12 del migdia, la xerrada "Iniciatives pel desenvolupament del conreu del safrà a Catalunya", a càrrec de Joan Cartanyà, d'AROMIS safrà de la Catalunya interior; i Manuel Ramírez i Enric Dalmau, de la Cooperativa Safrà de les Garrigues. La jornada es clourà a dos quarts d'1 del migdia amb el lliurament d'un panet d'all i una copa de cava als assistents de la conferència.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada